Välkommen till S3 El

Elservice Uddevalla

Våra skickliga elektriker kan hjälpa dig med bland annat elservice i Uddevalla.

Kontakt

Trygg elservice i Uddevalla

Är du i behov av en kompetent elektriker till din elservice i Uddevalla? Då är vi på S3 El rätt val för dig! Hos oss hittar du elektriker som strävar efter att hjälpa dig när du behöver det. Därför försöker vi alltid att boka in din elservice och installationer samma vecka på de tider du anger. Tack vare vår kompetens kan vi hjälpa dig med allt inom el, allt från enklare jobb till stora och komplicerade elinstallationer.

Utöver de eltjänster vi erbjuder finns vi även till hands för att ge tips och råd kring smarta hem, energioptimering och bra belysning. Vi drivs av att skapa långsiktiga relationer med dig som kund genom att leverera ett noggrant utfört arbete med elsäkerheten i fokus. Dessutom är vi noggranna med att hålla en tydlig kommunikation med dig under hela projektets gång, både för att hålla dig uppdaterad på arbetet och för att undvika missförstånd.

Vi innehar givetvis F-skattsedel som gör det möjligt för dig som privatperson att nyttja ROT-avdraget när du anlitar oss för till exempel elservice i Uddevalla. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger upp till 30% avdrag på arbetskostnaden. Om du vill veta mer om ROT kan du antingen höra av dig till oss på S3 El eller läsa mer på Skatteverkets hemsida.

Belysning under köksbänk utfört av elektriker på S3 El

"Allt går att lösa"

"Allt går att lösa"

Du kan lita på vår elservice!

Vi är måna om att dina elinstallationer ska fungera som de ska, dag in och dag ut. Därför är det viktigt att du anlitar en pålitlig elektriker till din elservice i Uddevalla. Vårt erfarna team av elektriker är specialiserade på att säkerställa att din el fungerar problemfritt och att eventuella fel åtgärdas snabbt och effektivt.

Våra tjänster

Våra elektriker har mångårig erfarenhet inom branschen och kan därmed ta sig an alla uppdrag som rör elservice och annan el. Nedan kan du se ett urval av de tjänster vi erbjuder. Om du inte skulle hitta det du behöver hjälp med så är du självklart varmt välkommen att höra av dig till oss med dina önskemål.

Elservice

Det är viktigt att regelbundet utföra service av elinstallationer för att undvika avbrott och höga elkostnader. Anlita oss på S3 El för din elservice i Uddevalla!

Laddbox

Vill du kunna ladda elbilen hemma? Då kan du vända dig till våra certifierade elektriker som hjälper dig att installera en laddbox av högsta kvalitet!

Elinstallationer

En elinstallation innebär att man installerar något nytt, såsom nya brytare eller nya lampor. Vi tar fram smarta och effektiva el-lösningar utefter dina behov.

Felsökning

Har du upptäckt ett okänt fel i din elanläggning? Kontakta oss så utför vi en felsökning för att kunna lokalisera felet och snabbt åtgärda det innan det orsakar större problem!

Soltak

Soltak innebär att solcellerna är inbyggda i taket vilket ger ett snyggare utseende. S3 Sol är ett samarbete mellan S3 El som kan elen, och Tischler Väst AB som kan det här med tak.

Badrumsrenovering

För att få arbeta med elektricitet i badrum krävs en särskild behörighet för arbete i våtrum. Det kan du känna dig trygg med att våra elektriker i Uddevalla har!

Köksrenovering

Har det blivit dags för en köksrenovering? Då kan vi hjälpa dig med dragning av ledningar, installation av uttag, belysning och köksfläktar med mera.

Poolbelysning

Att förse poolen med belysning innebär ett lyft för poolens helhet och upplevelsen av den. Kontakta oss så tar vi fram den poolbelysning som passar dig och din pool bäst!
Belysning uppsatt på vägg bakom säng
Elinstallationer i badrum utfört av elektriker på S3 El
Elinstallationer av elektriker på S3 El i Uddevalla
Laddbox i Uddevalla
Belysning på byggnad

Vill du se fler av våra arbeten?

Skaffa inspirationen som behövs här!

laddbox
lampa

Våra elektriker hjälper dig
- Elserivce i UDDEVALLA

S3 El är ett litet företag med stor kompetens som bland annat utför elservice i Uddevalla. Trots det ser vi till att hålla oss uppdaterade på nya metoder och regler för att följa branschens utveckling. Genom att använda den bästa och senaste tekniken kan våra elektriker leverera hög säkerhet och kvalitet under alla våra arbeten, inklusive din elservice i Uddevalla. 

Vi har många återkommande kunder tack vare vår kunniga personal, framgångsrika arbetssätt och stora kontaktnät. Här värdesätter vi elsäkerhet, kundnöjdhet och lyhördhet. Vi strävar alltid att överträffa era förväntningar och vara bäst i marknaden. Vårt mål när vi är klara med ett arbete är att du ska vilja anlita oss igen vid behov.

Var gör vi elservice?

Med utgångspunkt i Uddevalla har vi hjälpt många nöjda kunder med elservice i Uddevalla med omnejd . Ta kontakt med oss redan idag för att kontrollera om vi kan hjälpa dig med ditt projekt där du befinner dig!

Effektivisera energianvändningen

Vi vill alla spara tid och pengar samtidigt som vi värnar om miljön. Genom att låta våra elektriker effektivisera energianvändningen för din bostad, lokal eller någon annan byggnad, så sparar du både på dina egna och jordens resurser. Exempel på smarta åtgärder är att installera solcellspaneler eller rörelsedetektorer så att lampor och andra elprodukter inte drar ström i onödan. Ett annat bra alternativ är att byta ut gammal belysning till ny och mer energieffektiv.

Kontakta oss för elservice i Uddevalla

Har du några frågor eller funderingar kring vår elservice i Uddevalla, våra elinstallationer? eller kanske någon av våra andra tjänster? Tveka inte att höra av dig till våra elektriker så återkommer vi så snart vi kan!